1. vooraanzicht 2. vooraanzicht 3. binnenplaats 4. achterzijde 5. entree 6. entree 7. entree gezien vanuit verdieping 8. vergaderruimte 9. kantoren 10. hal 11. hal 12. kantoor 13. vergaderruimte 14. vergaderruimte 15. kantoren 16. gezamenlijke ruimte of kantine 17. keuken of kantine 18. keuken 19. sanitaire ruimte 20. sanitaire ruimten 21. vooraanzicht 22. vooraanzicht 23. binnenplaats
23 foto's beschikbaar

Te koop: Drie Decembersingel 46, 5921 AC Venlo

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 6.965 m²
Prijs op aanvraag

Algemeen

GOED ONDERHOUDEN, MODERN EN REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ UITVALSWEGEN.
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1993
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 11 september 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05801
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 11 september 2017
Laatste wijziging Maandag 11 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.965 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 4.731 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Energieverbruik
Energielabel E
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 99

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN, MODERN EN REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ UITVALSWEGEN.

Indeling

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Aantrekkelijke en goed bereikbare locatie nabij uitvalswegen. Op korte afstand liggen de toe- en afritten naar de A67 en A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en het Duitse achterland. Binnen 60 autominuten bevinden zich tevens een drietal vliegvelden.

OBJECT
Dit kantoorgebouw is in 1993 gebouwd ten behoeve van het Waterschap en bestaat uit 3 bouwlagen. Begane grond, 1ste verdieping en 2de verdieping. Tevens is er een beperkte kelderruimte beschikbaar. Alle verdiepingen worden per lift ontsloten. Bij gebrek aan ruimte heeft er in 2005 een grootschalige uitbreiding plaatsgevonden aan de achterzijde van het gebouw. In het midden van het kantoorgebouw bevindt zich een binnentuin. Op eigen terrein zijn 99 autoparkeerplaatsen en 1 motorparkeerplaats aangelegd evenals een afsluitbare fietsenstalling voor de medewerkers. Tevens zijn er in de directe omgeving voldoende openbare parkeermogelijkheden.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemming: dienstverlening.

BOUWAARD & CONSTRUCTIE
De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk terwijl de gevelopeningen zijn voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verder is het kantoorgebouw gedeeltelijk voorzien van een luchtbehandeling met topkoeling (bestaand) en gedeeltelijk voorzien van een aardwarmtepomp met vloerverwarming- en koeling (uitbreiding).

SOUTERRAIN
Onder een gedeelte van het pand is een kelder aanwezig met een geconditioneerde archiefruimte. Tevens bevinden zich hier een kluis, een opslagruimte en een technische ruimte. Het souterrain is eveneens per lift te bereiken.

BEGANE GROND
De royale hal met vide bevindt zich aan de Drie Decembersingel. Om bij de hal te geraken moet eerst het voorterrein met bruggetje doorkruist worden. Een draaideur biedt vervolgens toegang tot de imposante hal met balie en wachtruimte. Aan de zijgevel van het gebouw bevindt zich een zij- ingang voor medewerkers. De begane grond in opgebouwd rondom een binnentuin en voorziet in tal van kantoorkamers, spreekkamers, een grote vergaderruimte, toiletten en pantry's. Op de begane grond bevindt zich tevens de geconditioneerde serverruimte voorzien van computervloer. Rondom het gebouw bevinden zich in totaal 99 auto parkeerplaatsen en 1 motorparkeerplaats, daarnaast bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling en een berging op eigen terrein. Het hemelwater wordt op eigen terrein opgevangen en infiltreert via het parkeerterrein in de ondergrond.

VERDIEPINGEN
Ook de eerste verdieping is opgebouwd rondom de binnentuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de vide, diverse vergaderruimten/spreekkamers, kantoren, toiletten en pantry's.
De tweede verdieping bestaat uit een verdieping aan de voorzijde van het gebouw en een verdieping aan de achterzijde van het gebouw. Deze verdiepingen staan niet met elkaar in verbinding. Aan de voorzijde is de goed uitgeruste kantine met professionele keukeninrichting gesitueerd, tevens bevinden zich hier dames- en herentoiletten, een berging en de technische ruimte ten behoeve van de bestaande bouw. Aan de achterzijde bevinden zich diverse kantoren, dames- en herentoiletten, een pantry en de technische ruimte ten behoeve van de uitbouw.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over 100 eigen parkeerplaatsen waarvan 99 autoparkeerplaatsen en 1 motorparkeerplaats. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Plattegronden